Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tiedote: YKSITYISTOIMINTA LOPPUU

Vieraskirja

Muistathan asialliset käytöstavat myös vieraskirjassa :) Myös lyhyet mainokset sallittu.

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Susikallio
Kotisivut: http://lumossa.net/susikallio/

24.10.2018 12:53
Syksyinen hirnahdus Susikalliosta!

Ratsastuskoulun käytävillä parveilevat hoitajat pitävät paitsi hevosista ja asiakkaista huolta, ovat he myös tallin sydän. Tallilla tutustutaan, solmitaan ystävyyssuhteita, ihastutaan ja vihastutaan - ja hevoset kuuntelevat kaiken. Haluatko osaksi hoitajapoppoota? Täytä hakemus ja vilkaise hoitajalistalta millä hevosilla on jo hoitaja. Hevosenhoitokurssilta ammentaa ideoita ja inspiraatiota tiedon lisäksi pitkälle hoitajan uralle. Tallissamme on monta erilaista hevospersoonaa, josta varmasti löytyy jokaiselle omanlaisensa kaveri jonka kanssa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Hoitaminen meillä on ennenkaikkea rentoa ja hauskaa!

Mitä mainostamiseen tulee pääset kuitenkin varmasti parhaiten selville meistä tutkimalla sivuja ja tutustumalla itse tallin monipuoliseen tarjontaan ja siihen, miten halaut itse harrastaa tätä mielenkiintoista ideaa.


Jos kiinnostuksesi heräsi liittyä Susikallion lämminhenkiseen porukkaan löydät alta pikalinkkejä tallin sivuille:
- http://lumossa.net/susikallio/
- http://susikallio.proboards.com/

Nimi: Heidi Merrilä
Kotisivut: http://megasim.eu/talli/

24.07.2018 09:35
Merrin Talli on uusi monipuolinen piirretty ratsastuskoulu. Tarjolla on niin hoitohevosia, tunteja kuin yksityispaikkojakin! Tervetuloa tutustumaan tallin toimintaan. Elokuussa Merrin Tallilla myös matalan tason estekilpailut: https://megasim.eu/talli/tapahtuma/avajaisestekilpailut

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/fi/eteinen/

17.06.2018 15:34
Helteet jatkuvat ja Sysälässä otetaan nyt kaikki irti lämpimistä päivistä järjestämällä 7.7.2018 (vip 6.7.) Heinäkuun hellekilvat.
Kisoissa on kolme lajia koulu- , este- ja maastoesteratsastus ja näissä runsaasti luokkia jokaiselle, mutta osallistujia ei oteta luokkiin kovin montaa, joten nopeimmat syövät hitaat
Linkki kutsuun: http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/hellekilvat/

Sisla

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

04.06.2018 10:42
Hei! Merkitsin sivusi epäaktiiviseksi listalla. Voit merkitä sen taas aktiiviseksi "Muokkaa / Poista" -lomakkeen kautta. Yli vuoden päivittämättä olleet sivut poistetaan listalta.

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

18.05.2018 08:07
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Tervetuloa osallistumaan koulu- ja esteratsastuskisoihin Rävdala Ridklubbille Ruotsin saaristomaisemiin. http://ravdala.suntuubi.com/fi/Ridklubb/Avajaiskisat%202.-3.6.%21/

R äddis on varsin perinteikäs ratsastuskoulu ripauksella vanhan kartanomiljöön aavemaisia tarinoita, tallinväen suhdekiehkuroita ja omintakeisen kylän seikkailuja.

-> Hevosillemme otetaan hoitajat ja järjestämme hauskoja ratsastustunteja kaiken ikäisille - ja tasoisille.
-> Me tarjoamme myös majoituspalvelut kartanomaisemissa - varaa talliporukallesi kesän ikimuistoisin reissu!

Tervetuloa nauttimaan ihanasta hevoskesästä,

<3 RR

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/fi/eteinen/

16.05.2018 00:11
"Huh hellettä", Sisla puuskahtaan ja asettelee viimeistä puomia pystyesteelle. Sysälässä järjestetään tämän kesän ensimmäiset estekisat 02.06.2018 ja kaiken täytyy olla täysin tip top, jotta päivä sujuisi kaikkien osalta mukavasti.
Piinavasti porottava aurinko uhkaa tehdä kilpailijoiden olot tukalaksi, mutta onneksi kisapaikan buffetista saa raikasta sitruunalimpparia :D
Olette tervetulleita viettämään tämän kesäisen päivän Sysälään :)
http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/alkukesankisat/

Nimi: Iitu
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com

10.05.2018 22:48
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 25 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/fi/eteinen/

11.02.2018 22:05
Hei! Joko olet kuullut, että...
Sysälän ensimmäinen kasvatti Sysälän Flipperi ON NYT MYYNNISSÄ!
Räiskyvä luonteinen tamma etsii harrastavaa kotia, jossa tamma pääsisi keräämään sijoituksia joko villeissä tai jopa jaoksen alaisissa kilpailuissa.
Muutama myyntiehtokin on:
-Uudella omistajalla tulee olla VRL-TUNNUS
-Uudet sivut tulee ilmoittaa kahden viikon kuluessa
-Kasvattajaksi on merkittävä Sisla VRL-13099
Jos ilmoitus nappasi kysele tammaa Sysälän postilaatikossa
Ja vielä linkki tamman sivuille: http://sysala.suntuubi.com/fi/hevoset/flipperi/
Sisla

Nimi: Emma

23.01.2018 16:22
Hyvää jatkoa teille, kapun sivut voi poistaa täältä :(

Nimi: Senja

19.01.2018 19:55
Daisy entiedä näitkö mun aiempaa viestiä, mutta siis mulla ei ole aikaa Nugetille kun aikataulut kiristy niin paljon. Haluaisitko pitää sen täällä piristelemässä tallin arkea vai kuoppaatko vaan? (ei lähettänyt chatissa ainakaan mulla ni laitan nyt sitten tänne)

Nimi: Viveka
Kotisivut: http://www.ratsutallililja.suntuubi.com/

08.01.2018 23:50
Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Ratsutalli Liljan villeihin kilpailuihin! Perjantaina 26.1. kilpailemme esteissä & lauantaina 27.1. kouluratsastuksessa.

kutsut
http://www.ratsutallililja.suntuubi.c om/fi/kilpailut/26.01./
http://www.ratsutallililja.suntuubi.com/fi/kilpa ilut/27.01./

Tervetuloa osallistumaan koko tallinvoimin! =)

t.Viveka

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

11.12.2017 07:18
Hei! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Linkitetty!

Yksityinen viesti

08.12.2017 15:47

Nimi: Aino & Petri

06.12.2017 11:35
Moikka! Mun tilapäiskonekaan ei ihan näihin hommiin sopinutkaan, mutta nyt olen saanut aikaiseksi ostaa kunnon koneen jolla virtuaalihommienkin pitäisi sujua, joten ollaan Petrin kanssa jälleen messissä mukana! Anteeksi, etten älynnyt aikaisemmin ilmoitella :)

Nimi: Amora & Koda

24.11.2017 17:48
Myös minä olen liikkeellä vähän surullisrmpien asioiden kanssa. Pyökkihovi on ollut aivan ihana talli ja hyvä tallipaikka Kodalle, mutta olen päättänyt, että lähdemme täältä. Innostus ponin kanssa kirjoitteluun on ollut jo hetken kadoksissa, aika on koulun takia kortilla ja nykyinen elämäntilanne vie paljon voimia. Näillä aika haikeilla terveisillä olen tehnyt päätöksen lähteä Pyökkihovista. On kuitenkin täysin mahdollista, että teen tänne joskus paluun Kodan tai jonkin muun otuksen kanssa. Amora ja Koda kiittävät ihanaa tallia kuluneista muutamasta kuukaudesta ❤
Pitäkää lippu korkealla!

Nimi: Iisa & Tuutti

13.11.2017 17:32
Ei mulla vaan riitä inspiraatio enää tähän touhuun. Oon pahoillani että joudun nyt eroomaan, vaikka kaikki ne sitä aina pahottelee kera turhien liirumlaarumien ja ritirimpsujen. Mä saatan joskus ehkä vielä palata, saa nähä mitä tulevaisuus eteen heittää. Mutta Pyökkihovi on ihan mahtava talli ja mitä nyt oon ehtiny tutustua ni mahtavia tyyppejä. <3 pysykää kasassa! Tuutti jää nyt leijumaan bittiavaruuteen, mutta ehkä mä sen joskus sieltä pelastan. Hyviä jatkoja!

Nimi: miivi
Kotisivut: http://miivin.net/kk/

11.11.2017 19:37
Tervetuloa kilpailemaan este-, kenttä- ja kouluratsastuksessa upouuteen Armor Equestrian Centreen, lähes tuhatvuotisen linnan maille. Kilpailuista löytyy laaja valikoima eritasoisia luokkia, jokaiselle varmasti jotakin!

Nimi: Sussu ja Sotka

01.11.2017 18:05
Hei! Valitettavasti oon nyt tehnyt päätöksen lähteä Pyökkihovista Sotkan kanssa. Sotka on ollut mulla virtuaaliheppana jo niin kauan, ettei sille tarinointi jaksa inspiroida enää kovinkaan paljon ja tällä hetkellä piirroshepat inspiroi mua niin paljon enemmän. Pyökkihovi on upea paikka ja ehdottomasti haen tänne takaisin joskus, jos tulee joskus sellainen tilanne :) Hyvää jatkoa koko Pyökkihoville <3

Vastaus:

Voi ei, ikävää mutta ymmärrän kyllä. Hyviä jatkoja myös sinulle ja tervetuloa takaisinkin joskus! :)

- Daisy

Nimi: Iisa

01.11.2017 17:41
Iisa, kolmetoista vuotta, tavallinen elämäniloinen koulutyttö. Pisamat, rusehtavat, pitkät hiukset ja vaalea iho luovat perinteisen suomalaisen vaikutelman. Iisa ei ehkä sykähdytä ulkonäöllään, kun hän ei edes pukeutumistyyliltään ole hirveän räväkkä, vaan enemmänkin käytännönläheinen, mutta persoonaltaan ehdottomasti tustumisen arvoinen! Iisa keskittyy Tuutin kanssa lähinnä rentoon elämään ja puskailuun, eivätkä he ole harvinainen näky esteitäkään hyppäämässä. Kouluratsastus ei ole oikein kummankaan mielestä hirmu kivaa, mutta joskus on vaan pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhdistäytyä... Vaikka ratsukko saattaa resuisen olemuksensa ansiosta näyttää jopa pelottavalta, kannattaa silti mennä rohkeasti moikkaamaan!
+ https://skamerantakaa.kuvat.fi/kuvat/Mennalan+Ratsutilan+1-tason+estekisat+ 16.10.2016/esteet-3735.jpg

// nuo karsina ja tarhaehdotukset vaikuttaa oikein passeleilta, on vähän tarhakamua, mutta karsinoissa on vähän väliä naapuriin (ja Taika ei taida täällä enää asua?) mutta joo, nuo passaa vallan mainiosti! :3

Nimi: Iisa

01.11.2017 14:34
Hejssan! Lähetin lomakkeen, mutta se lähti ennen aikojaan ja minulla ei (tietenkään) ollut esittelyä kopioituna, joten jos sen vain lisää sivulleni ja lähetän valmiin version pian tänne viekkuun. :3 esittely kun siis jäi kesken...

Vastaus:

Juu ei haittaa mitään, lisään pidemmän version sitten kun saat sen kirjoitettua :)

- Daisy

Nimi: Aino & Petri

31.10.2017 20:09
Moikka! Mulla kone heitti lusikan nurkkaan, eikä oo mahiksia saada uutta konetta ainakaan hetkeen - eli pakkotauko niinsanotusti :( Toivottavasti ette heitä meitä ihan ulos asti, yritän päästä takaisin kirjoittelemaan mahd. nopiasti!

Vastaus:

Juu ei kiirettä, kirjoittele sitten kun pystyt äläkä ota stressiä! Tuo on kyllä ikävää kun kone hajoaa...

- Daisy

Nimi: Tinka

29.10.2017 08:51
Moikka!
Jotenkin Taika ei vaan enää inspaa mua, joten sen ja mun tiedot voi poistaa. =\ älkää kuiteskaan hätäilkö, tuun kyllä takaisin, mutta vaan uudella nimellä ja inspaavamman ponin kanssa. Meidät tunnistaa sitten samasta sivutilasta kuin Taikallakin! (;

Vastaus:

Harmillista, mutta ymmärrän kyllä. Innolla odotetaan sua takaisin!

- Daisy

Nimi: Hazel

21.10.2017 14:00
Moi!
Pyökkihovi on tosi kiva paikka, mutta valitettavasti emme Clausin kanssa jatka yksäreinä sittenkään :/ Anteeksi turha säätö... Clausin paras ponikaveri sai tallipaikan muualta, jonka takia haluaisin orin kiikuttaa samaan paikkaan. Jos mulla myöhemmin aika vain riittää, niin toisin mieluusti toisen hevosen teille :)

Vastaus:

Voi ei, harmillista... Ymmärrän päätöstäsi kuitenkin hyvin, onnea ja hyviä jatkoja teille myös tulevalla tallilla!

- Daisy

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

15.10.2017 13:27
Virtuaalitalli Keijukummussa olisi vihdoin runsaasti uusia yksäripaikkoja vapaana :-). Lisäksi vielä muutama hevosistamme hakevat omaa rakastavaa hoitajaa - liity ihmeessä ihanaan, aktiiviseen talliporukkaamme, jossa virtaa loistava yhteishenki!

Lämpimästi tervetuloa!

Nimi: Huusari
Kotisivut: http://hevosjarvi.weebly.com/

08.10.2017 23:23
Hevosjärvellä tapahtuu loppuvuodesta 2017 mm. seuraavia juttuja (tulossa myös mm. agilitykurssi, ratsastustunteja, vaelluksia, leirejä, maastolenkkejä). Alla muutamaan suora linkki. Lisää löytyy Hevosjärven forkalta.
Sänkkärirallit 14.10.2017 http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/274/nkk-rirallit-14-10-2017 r
Harjoituskisat 20.11.2017 http://kisakeskushevosjarvi.weebly.com/harkkakisat2.html
Suurkisat 27.11.2017 - 30.11.2017 http://kisakeskushevosjarvi.weebly.com/marrass2017.html
Kuutamoratsastus 30.10.2017 http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/277/kuutamoratsastus-30-10-2 017

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan! :)

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta!

- Daisy

Ulkoasu © VRL-14508 | Kaikki koristekuvat © Jacques Toffi | Virtuaalihevonen | Virtuaalitalli

©2019 Pyökkihovi - suntuubi.com