Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tiedote: YKSITYISTOIMINTA LOPPUU

Henkilökunta

Daisy

Iloiseen ja nauravaiseen Daisyyn törmäät helposti tallilla, onhan se hänelle kuin koti. Hullu idea ratsutilan perustamiseen tuli aivan yhtäkkiä, kun Daisy ja Karo haaveilivat muutamasta omasta hevosesta kotipihaan. Daisy Morrisonin isä on puoliksi saksalainen ja puoliksi englantilainen, jonka takia hänen nimensä ei ole niin suomalainen. 30-vuotias nainen on kuitenkin asunut Suomessa koko ikänsä.

Karolin

32-vuotias Karolin Seyfert on alkujaan saksalaissyntyinen, mutta muuttanut Suomeen 12-vuotiaana. Junnuna Karolin kilpaili paljonkin aluetason kouluratsastuksessa poninsa Mandin kanssa, mutta ponin menehdyttyä onnettomuudessa into harrastukseen hiipui. Karolin löysi tiensä takaisin harrastuksen pariin tavattuaan Daisyn. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2012 lähtien.

Verna

22-vuotias Verna Hakkarainen on toiminut tallityöntekijänämme syyskuusta 2017 alkaen. Ahkera ja reipas Verna hoitaa työnsä hyvin, joten olikin oikea onnenpotku että saimme hänet töihin meille. Ethän epäröi kysyä apua myös Vernalta! Verna asuu naapuripitäjässä yhdessä poikaystävänsä Leevin kanssa ja omistaa kaksi koiraa sekä akvaarion.

Anna

Vuoden 2014 helmikuussa Daisy ja Karo lähtivät matkalle kohti Keniaa. Muille perheenjäsenille ei oltu kerrottu vielä mitään, joten kaikki luulivat reissun olevan vain lomamatka. Yllätys olikin suuri, kun naiset palasivat kotiin uusi perheenjäsen mukanaan. Nyt viisivuotias Anna on vilkas ja eläväinen prinsessa, joka opettelee hyvää vauhtia ratsastuksen saloja poniemme kanssa.

Kylli

Kylli Juntunen on kylän vihainen mummo, joka elämäntehtävänä vaikuttaa olevan meistä valittaminen. Yleensä valitukset ovat suullisia, mutta pari kertaa kuntakin on saanut vihaisia kirjeitä siitä kuinka hevosemme haisevat. Kyllin puheista ei kuitenkaan kannata ottaa itseensä. Jos satut hänet kohtaamaan, on helpointa vain hymyillä, sulkea korvat ja jatkaa matkaa.

   

 

Ulkoasu © VRL-14508 | Kaikki koristekuvat © Jacques Toffi | Virtuaalihevonen | Virtuaalitalli

©2019 Pyökkihovi - suntuubi.com